Olá gente boa, quer aprender português?

I am a native Brazilian Portuguese teacher with large experience in teaching.
My method is based in actual books and the lessons are mostly Portuguese speaking.
The number of lessons depends on your own improvement.
Affordable prices and packages for one or more people, including children.
The books are bought separately.
Some of the books:
“Muito Prazer” – Fale o Português do Brasil – Vera Lucia Ramos;
“Portugees van Brazilië” – Julia de Abreu; (para Neerlandeses);
“Basisgrammatica” – Giza Muniz; (para Neerlandeses);
“Nova Avenida Brasil 2”;
“Escrever bem com Gramática” 2 e 3 – Laiz Barbosa de Carvalho;
Please feel free to get in touch using the Contact Form and I will get back to you, as soon as possible with the necessary information.
Thank you.
Naira

References:

Beoordeling van klanten:   7x 0x

7.  Braziliaans Portugese les in Amsterdam
Geplaatst door C op 16 aug. ’16  |  8 jaar actief op Marktplaats
Deze docente Portugees kan ik aanraden. Native speaker dus daar heb je voordeel van. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ze ook engels en nederlands spreekt. Daardoor kan ze de talen vergelijken en dat helpt in de uitleg. Ik waardeer dat ze eager is en daarnaast het feit dat ze haar lessen goed voorbereid. We kwamen zelf met een boek waaruit we lessen wilden volgen en dat pakte ze goed op. Daarnaast biedt ze andere stof aan wat goed is voor de leerevaring en het daarnaast ook leuker maakt. Ze is didactisch onderlegd en ze is een opgewekt, rustig en prettig persoon. Ze staat elke les keurig op tijd voor ons klaar en ze komt ons vaak al tegemoet voor we aanbellen dus dat geeft een welkom gevoel.
Muito obrigada pelo comentário, muito positivo ! até breve. Abraço.
cursus portugees van brazilie in Amsterdam
Geplaatst door maup op 11 mrt. ’16  |  4½ jaar actief op Marktplaats
Ik ben heel erg tevreden en blij met de portugees (braziliaans) lessen van Naira
ze legt alles goed uit en bereid haar lessen goed voor en geeft priveles waar je dus alle aandacht krijgt die je nodig heb.
Ik kan de cursus portugees van brazilie voor iederen aanraden!

Mw.C

6. Geplaatst door maup op 11 mrt. ’16  |  4½ jaar actief op Marktplaats
Ik ben heel erg tevreden en blij met de portugees (braziliaans) lessen van Naira
ze legt alles goed uit en bereid haar lessen goed voor en geeft priveles waar je dus alle aandacht krijgt die je nodig heb.
Ik kan de cursus portugees van brazilie voor iederen aanraden!
Obrigado pela professora!
Maurice

5. Taalles Portugees van Brazilië in Amsterdam
Geplaatst door Bregman op 09 feb. ’15  |  10½ jaar actief op Marktplaats
De lessen Portugees van Brazilie bij Naira waren erg goed. Ze bereidt de lessen goed voor en houdt het tempo hoog wanneer dit kan. In 4 privélessen wilde ik snel een basis Portugees leren en dat is gelukt. Ze past zich goed aan de leerling aan en behandelt de belangrijkste zaken tijdens de les en geeft het overige deel mee als huiswerk. In Brazilie ga ik verder oefenen en als ik meer les nodig heb kom ik zeker terug bij Naira.

Groet, Tess

4.
Geplaatst door Colin op 25 nov. ’14 | 9 jaar actief op Marktplaats
Ik ben enorm tevreden met mijn lessen bij Naira. Mijn vriendin komt uit Brazilie en dus was het een leuke verassing om alvast de basis te studeren. Naira heeft een goede aanpak en ik kan iedereen adviseren om bij haar lessen te volgen.

Groet Colin

3.

Geplaatst door Helga op 06 jul. ’14 | 6½ jaar actief op Marktplaats
Heel blij met mijn native speaker leraar. Zij spreekt de hele tijd Portuguese en dit helps mij met het wennen aan het uitspraak. Zij bereidt oefeningen voor buiten het boek. Naira is entusiast en je merkt dat zij leren heel leuk vindt.
Helga

2.

Geplaatst door Ivone op 25 nov. ’13 | 2 jaar actief op Marktplaats
Het volgen van de Portugese taallessen bij Professora Naira zijn leerzaam, zij is professioneel en begeleidt de lessen kundig. De lessen zijn goed voorbereid en worden gegeven op niveau. Naria is geduldig, begripvol en empatisch. Met plezier ga ik naar de Portugese taalles toe. Ik sta telkens weer versteld hoe professioneel Naria haar les heeft voorbereid en geeft. Dit is zeer motiverend en leerzaam. Door het volgen van deze lessen wordt mijn niveau steeds beter.
Voor diegene die de Portugese taal willen beheersen, raad ik zeer zeker aan om lessen te gaan volgen bij Naria.

Ciao Yvonne Berkien

1.

Geplaatst door C. F. S. op 21 okt. ’13 | 6 jaar actief op Marktplaats
Als zoon van een braziliaanse moeder en nederlandse vader vindt ik het erg belangrijk dat ook mijn kinderen de portugeese taal beheersen. Praat altijd in het portugees met hun, maar het valt niet mee om dit altijd vol te houden. Via Marktplaats ben ik in contact gekomen met Naira en na een kennismaking is mijn oudste zoon begonnen met de lessen. Naira neemt de tijd om te kijken in welke fase hij zit en wat hij allemaal al kan.Mijn zoon gaat altijd met veel plezier naar deze lessen toe en ik merk nu al dat hij steeds meer begint terug te praten in het portugees. Naira heeft een goede kennis van les geven en neemt de tijd om het portugees aan mijn zoon te leren. Voor mensen die de portugese taal willen leren raad ik Naira zeer aan.

Groet Fred fasting

Dank u wel.

Share →